Tunglyft

Inbärning

Vi hjälper både privatpersoner och företag med olika typer av inbärningstjänster.

Inbärning för privatpersoner:
Vårt team kan hjälpa dig att bära saker på plats. Du kanske köpt tunga föremål online som levererats till tomtgräns eller port och vill få snabb hjälp att få in dina saker, t.ex. vitvaror, möbler, byggmaterial, kök, badkar, biljardbord mm.

Vi ställer det dessutom där du vill ha det. Vi kan oftast hjälpa dig med kort varsel. Vi kan också hjälpa dig att möblera om eller flytta enstaka tunga möbler från ett rum till ett annat i din bostad.

Inbärning för företag:
Vi hjälper byggföretag att bära inredning, kök och garderober på plats, vi hjälper köksföretag med leverans och inbärning av stenskivor, kök och vitvaror till privatpersoner, vi bär in medicinsk utrustning och mycket mer.
Vår tjänst är anpassad för att underlätta arbetsprocessen. Vi arbetar tillsammans med dig och ditt företag för att säkerställa att varorna bärs in på rätt plats och i rätt tid.

Anlitar du oss kan känna dig trygg att din inbärning utförs professionellt och effektivt. Kontakta oss idag för att boka våra tjänster vare sig det är för ditt hem eller ditt företag.