Vi hjälper dig med flexibel magasinering och mellanlagring för att bidra till en effektiv försörjningskedjehantering. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag som behöver säker och bekväm lagring samt hantering av sina produkter. Vårt fokus ligger på tyngre och udda produkter som vanliga 3PL-företag har svårt att hantera.

Magasinering

Vi har två storlekar på förslutna containers, 4m³ och 9m³, som går att hyra för både kort- och långtidslagring.

Fördelen att hyra containers är flexibiliteten. Har man tillfälligt ett större magasineringsbehov, så hyr man bara ytterligare containrar. Du hyr per månad och det är ingen uppsägningstid.

Mellanlagring
Behöver du temporär lagring? Då kan du hyra pallplatser på kortare tid och vi kan även hjälpa dig med utkörning när det är dags för leverans. Vi hjälper t.ex ett flertal köksleverantörer att mellanlagra och leverera kök till nyproduktion av bostäder.

Våra mellanlagringslösningar är utformade för att säkerställa att dina tillgångar förvaras säkert och effektivt tills de är redo för leverans.

Depåservice
Vår depåservice erbjuder företag flexibla utrymmen för att lagra diverse föremål och utrustning inför leverans. Vi har anpassningsbara lösningar för ditt företag.

Leverans Just-in-Time
För att öka din företagsproduktivitet erbjuder vi leverans ”Just in time”. Vi ser till att dina produkter når slutkunden i exakt rätt tid, vilket minimerar väntetider och stillestånd.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag med skräddarsydda lagringslösningar och effektiva depåalternativ.